À la carte
Voorgerechten
BUTTERNUT | € 25,00 |
---|---|
couscous / Clacbitou Fermier |
|
ST JAKOBSVRUCHT “DIEPPE” CRUDO | € 30,00 |
truffel / zuurdesem |
|
TARTAAR HERTENKALF | € 29,00 |
gerookte ganzenlever / brioche |
Hoofdgerechten
KABELJAUW | € 38,00 |
---|---|
knolselder / Pedro Ximénez 25 j |
|
TARBOT | € 45,00 |
ossenstaart / boschampignons |
|
FAZANT | € 41,00 |
Albufera-saus / truffel |
Nagerechten
PARIS BREST | € 15,00 |
---|---|
koffie / hazelnoot |
|
GINGERBREAD | € 15,00 |
pompoen / gember |
|
KAASASSORTIMENT | € 18,00 |
selectie van 5 kazen door kaasaffineurs Van Tricht |
Vanaf 5 personen per tafel serveren we enkel het menu.